voedingsmama
(kinder)voedingscoach

Aanbod

In mijn praktijk ondersteun ik gezinnen en volwassenen in de zoektocht naar een gezond voedingspatroon. Dat kan op verschillende manieren. Hieronder vind je een korte omschrijving van de mogelijkheden. Heb je interesse, maar weet je niet goed welke vorm van begeleiding het beste bij je past? Neem vrijblijvend contact met me op via het contactformulier, dan kijken we samen hoe ik je het beste van dienst kan zijn.

 Persoonlijk advies
Voor gezinnen (en volwassenen) met een specifieke hulpvraag (bijvoorbeeld bij problematisch eetgedrag of fysieke klachten) bied ik een persoonlijk begeleidingstraject. Tijdens één-op-één afspraken analyseren we de situatie, en gaan we aan de slag om verbeteringen aan te brengen. 

Info

 

Mini-masterclass 'Gezond eetgedrag stimuleren bij kinderen'
Altijd strijd aan tafel? Kieskeurig eetgedrag waar je moedeloos van wordt? Tijdens deze mini-masterclass geef ik een andere kijk op eetgedrag bij kinderen. Geen trucjes om je kind aan het eten te krijgen, maar de basis van het ontwikkelen van gezond eetgedrag inclusief praktische tips.

 

Webinar
Cursus 'Gezonde voeding voor kinderen'
Wil je graag meer kennis over gezonde voeding voor je gezin? Dan is er een basiscursus, waarbij we de belangrijkste onderwerpen van een gezond voedingspatroon voor kinderen behandelen. De cursus is te volgen als traject (3 tweewekelijkse bijeenkomsten) of in beknopte versie (1 bijeenkomst) en zowel in groepsverband als privé.
Info
Cursus 'Gezond leren eten - kinderen 0-2 jaar'
Verwacht je een baby of is jouw kleine toe aan zijn of haar eerste hapjes? Tijdens de cursus 'Gezond leren eten' vertel ik je in 2,5 uur wat je moet weten over voeding in die cruciale eerste jaren van een kind zijn leven. De cursus is zowel in groepsverband als privé te volgen

Info

Workshops
Praktische workshops rondom verschillende onderwerpen. Tijdens deze korte bijeenkomsten behandelen we een stukje theorie en gaan we vervolgens in de keuken aan de slag met verschillende recepten. Leerzaam, maar vooral ook gezellig! 

Info

Presentaties & voorlichting
Werkzaam bij een kinderdagopvang, school of sportvereniging en geïnteresseerd in gezonde voeding en/of het verbeteren van het voedingsbeleid? Ik denk graag mee en geef desgewenst voorlichting aan ouders/medewerkers of workshops voor kinderen. Interesse? Neem contact met me op voor de mogelijkheden!  

Meer info