voedingsmama
(kinder)voedingscoach

Persoonlijk advies

Voor gezinnen en volwassenen met een specifieke hulpvraag (bijvoorbeeld bij problematisch eetgedrag of gezondheidsklachten) is er een persoonlijk begeleidingstraject. Tijdens één-op-één afspraken analyseren we de situatie en gaan we aan de slag om verbeteringen aan te brengen.

Voeding kan bij veel gezondheidsklachten een rol spelen, zoals bij chronische verkoudheid, oorontsteking, buikpijn, hoofdpijn, huidklachten/eczeem, PMS klachten, vermoeidheid, overgewicht, diabetes en astma. Maar ook ook bij mentale 'problemen' zoals AD(H)D, concentratieproblemen en depressie, speelt voeding vaak een grote rol. Reden genoeg om bij chronische gezondheidsklachten niet alleen een greep te doen in de medicijnkast, maar ook eens kritisch naar het voedingspatroon te kijken!

Het is natuurlijk niet noodzakelijk om klachten te hebben om een consult te boeken. Voorkomen is immers beter dan genezen. Dus ook als je gewoon benieuwd bent of je op de goede weg zit en wil dat ik een keer met jullie voedingspatroon meekijk, ben je van harte welkom. Afhankelijk van jouw wensen, kan het traject dan iets afwijken van onderstaande. 

Worstel je met kieskeurig eetgedrag van je kind? Dan is het 'Eten als een superheld'-traject wat voor jou!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met me op via het contactformulier of telefonisch! 

Geen zin in een volledig begeleidingstraject, maar wil je wel wat praktische tips om je voedingspatroon of dat van je kind te verbeteren? Dan is een A4tje advies wat voor jou! Op basis van je huidige voedingspatroon geef ik wat tips & tricks om je dieet te upgraden. Op een A4tje dus.

Liever direct telefonisch advies? Voedingsmama is ook bereikbaar via de Kindercoachlijn, de telefonische hulplijn van kindercoaches! Hier kun je terecht met je vragen rondom voeding en eetgedrag, en krijg je direct tips en adviezen om mee aan de slag te gaan. De Kindercoachlijn is bereikbaar via 0900-7777799, ik via doorkiesnummer 07. (€0,95 per minuut, max. 50 minuten, €0.90 met vooraf gekochte credits) Als ik niet online ben, kun je me mailen om een belafspraak in te plannen. Meer info op kindercoachlijn.nl!

Werkwijze

1. Intake en eerste consult
Voor we een afspraak inplannen, hebben we eerst telefonisch of via de mail contact over je hulpvraag en verwachtingen van het traject. Vervolgens plannen we een afspraak in en stuur ik je een vragenlijst toe, die je voor het eerste consult invult en weer terugstuurt. Daarnaast ontvang ik graag een voedingsdagboek (van min. 3 dagen, maar het liefst een week), zodat ik een beeld heb van het huidige voedingspatroon.  Als ik de vragenlijst en het voedingsdagboek heb ontvangen en geanalyseerd, hebben we nog kort telefonisch contact om eventuele aanvullende vragen van mijn kant (of die van jou) te bespreken. Op basis daarvan maak ik een voedingsadvies, dat we tijdens het eerste consult bespreken. Het eerste consult duurt ongeveer 1,5 uur.  

2. Vervolgconsulten

Na het eerste consult ga je aan de slag met het voedingsadvies. Samen bepalen we wanneer en hoe we het vervolgconsult inplannen; de één vindt het fijn om na een week even kort telefonisch contact te hebben, de ander wil liever eerst een paar weken aan de slag alvorens een vervolgconsult te doen. Dit is afhankelijk van je eigen wensen en de problematiek die er speelt. Een vervolgconsult duurt 30 tot 60 minuten. 

Hoe lang het traject duurt, is afhankelijk van de ernst van de klachten en hoe snel jullie je gewenste situatie hebben bereikt. 

Tarieven 2023

Het tarief voor het 1ste consult, inclusief intake en voedingsadvies, bedraagt € 80.
Een vervolgconsult (30 minuten) bedraagt € 30. Tijdens het traject ben ik voor korte vragen tussendoor (kosteloos) bereikbaar via e-mail en What'sApp.

Tarieven 2024

Type consult

Tarief

1ste consult (intake, 1ste consult à 1,5 uur, voedingsadvies inclusief recepten)

€ 120

Vervolgconsult tot 30 minuten

€ 30

Vervolgconsult 31-60 minuten

€ 50

Korte vragen tijdens het traject via What'sApp of e-mail

kosteloos


Heb je interesse of heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact met me op via het contactformulier of telefonisch!