voedingsmama
(kinder)voedingscoach

Mini-masterclass 'Gezond eetgedrag stimuleren bij kinderen'

Altijd strijd aan tafel? Kieskeurig eetgedrag waar je moedeloos van wordt? Elk kind is uniek en dat geldt ook voor het eetgedrag van kinderen. Soms tot grote frustratie van ouders, wanneer het bord structureel niet leeg gaat. Onbewust leggen we vaak te veel druk op de maaltijden, waardoor spanning rondom eten toeneemt en het risico op het ontwikkelen van een ongezonde en moeizame relatie met eten op lange termijn groter wordt. 

Tijdens deze mini-masterclass geef ik een andere kijk op eetgedrag bij kinderen. Geen trucjes om je kind aan het eten te krijgen, maar de basis van het ontwikkelen van gezond eetgedrag inclusief praktische tips. De masterclass duurt ongeveer 60 minuten. Na afloop is er ruimte om vragen te stellen, dus reserveer minimaal 1 uur 15 in je agenda.

Details mini-masterclass

Voor wie? Ouders, verzorgers, gastouders, (oppas)opa's en -oma's en medewerkers in de kinderopvang. De informatie die ik deel, is relevant voor iedereen die voor kinderen zorgt!

Inhoud:
De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Het belang van gezonde voeding bij kinderen
  • Waarom de meeste kinderen niet houden van groente
  • Welke gezonde eetgewoontes je kinderen wilt aanleren
  • Wat de basisvoorwaarden zijn om gezond eetgedrag te stimuleren
  • Hoe om te gaan met kieskeurig eetgedrag
  • Wat je aan tafel tegen je kind zegt. En wat vooral niet!
  • Concrete tips waar je direct mee aan de slag kunt

Na afloop krijg je de slides van de presentatie toegestuurd. Het webinar wordt niet opgenomen, dus een replay is niet mogelijk.

Wanneer? Momenteel staat er geen nieuw webinar gepland. Stuur me een berichtje en ik houd je op de hoogte van nieuwe data. De workshop kan desgewenst ook privé worden gegeven (à € 50,00). Datum in overleg.

Investering? € 15,00 De kosten moeten worden voldaan voor aanvang van de mini-masterclass.

Locatie: online! Na aanmelding ontvang je een link van me waarmee je kunt inloggen. De masterclass wordt niet opgenomen en kan dus niet later worden teruggekeken. Na afloop krijg je de slides van de presentatie toegestuurd.

Vragen? Neem contact met me op via mail, app of telefoon.

Aanmelden