voedingsmama
(kinder)voedingscoach

Voedingsmama - boeken

De reden waarom ik ooit een opleiding tot kindervoedingscoach ben gaan volgen, was het gebrek aan goede informatie over voeding en eetgedrag bij kinderen. Simpelgezegd: ik miste een boek waarin ik deze informatie kon vinden. Na mijn opleiding besloot ik dat boek dan maar zelf te schrijven, waar uiteindelijk de cursus 'Gezonde voeding voor kinderen' uit volgde met bijbehorend werkboek. Aangezien alle informatie uit de cursus in principe ook in het boek staat, is deze nu ook los te bestellen. Daarnaast is er een nieuw boekje bijgekomen: een prentenboekje voor peuters en kleuters, om hen op een speelse manier kennis te laten maken met gezonde voeding en de impact hiervan op ons lijf en onze gezondheid. Meer informatie over de boeken vind je hieronder! 

Ik heb geen webshop en breng de boeken (in kleine oplage) uit in eigen beheer. De levertijd kan dus afwijken van wat je gewend bent en je ontvangt een ouderwetse factuur of een Tikkie voor de betaling. Ik stuur de boeken na betaling op per post, maar je kunt ze ook (op afspraak) ophalen bij mij thuis in Ugchelen.

Prentenboek 'Eten als een superheld'

Een kleurrijk boekje over voeding voor nieuwsgierige peuters en kleuters. Wat moet je eten als je groot, sterk en slim wilt worden? Met dit boekje hoop ik opvoeders een hulpmiddel te geven om kinderen van jongs af aan kennis te laten maken met gezonde voeding en uitleg te geven over wat voeding doet met ons lichaam.

  • 24 pagina's met kleurrijke illustraties
  • Vierkant boekje met hardcover (formaat 14,8 cm bij 14,8 cm)
  • Illustraties door Hetty van Bennekom en Evelien van der Vegte
  • € 15 (exclusief € 4,50 verzendkosten in Nederland, buiten Ugchelen/Apeldoorn, € 8,50 verzendkosten in België)

Preview
Werkboek 'Gezonde voeding voor kinderen' - nu in de sale!

Het werkboek voor de cursus 'Gezonde voeding voor kinderen' is nu ook los te bestellen! In dit naslagwerk vind je de basisinformatie over wat nu gezonde voeding is (voor opgroeiende kinderen) en hoe je dit toepast binnen je gezin. Daarnaast vind je door het boek heen oefeningen om inzicht te krijgen in jullie voedingspatroon en eetgedrag, en hier ook direct mee aan de slag te gaan. Uiteraard staan er ook de nodige gezonde recepten in het boek voor ontbijt, lunch, avondeten, kids favorieten en traktaties. Een praktisch boek om de basis te leggen voor een gezond voedingspatroon voor het hele gezin!

  • 76 pagina's vol met informatie, tips, recepten en oefeningen
  • A4 formaat ringband, dus makkelijk open te slaan 
  • actieprijs € 10,00 (exclusief € 4,50 verzendkosten buiten Ugchelen/Apeldoorn,  € 8,50 verzendkosten in België) 


PreviewBoek bestellen

Wil je een boek bestellen? Vul onderstaand formulier in en druk op verzenden. Na betaling (via overschrijving of Tikkie), ga ik aan de slag met je bestelling. Houd rekening met een levertijd van 5 werkdagen (na betaling).