voedingsmama
(kinder)voedingscoach

Eten als een superheld-traject

Van strijd aan tafel naar eetplezier!
Geen strijd meer aan tafel en een kind dat geniet van eten en proeven. Dat is de inzet van het 'Eten als een superheld'-traject. Tijdens dit 1-op-1 traject gaan we aan de slag met het aanleren van gezonde eetgewoontes en het stimuleren van gezond eetgedrag. Ik coach jou als ouder hoe je omgaat met kieskeurig eetgedrag, hoe je een gezonde eetomgeving creërt en het goede voorbeeld geeft. Daarnaast gaan we samen met je kindje aan de slag met gezonde voeding en proeven tijdens twee mini-workshops (één gericht op gezonde voeding uitkiezen en één gericht op samen koken).

Voor wie?
Het traject is geschikt voor ouders met kinderen in de leeftijd 2-7 jaar, die worstelen met kieskeurig eetgedrag, voedselweigering of die hun kind van jongs af aan gezonde eetgewoontes willen aanleren.

De inhoud van het traject:

  • Een intake, eerste consult (à 1,5 uur) en uitgebreid, persoonlijk voedingsadvies (inclusief recepten)
  • 2 vervolgconsulten (30-60 minuten)
  • Mini-masterclass gezonde voeding, te volgen samen met je kindje (30-45 minuten)
  • Mini-kookworkshop, te volgen samen met je kindje (30-45 minuten)

Verder krijg je:


Investering
Meld je je in 2023 aan? Dan betaal je slechts € 225 voor het gehele traject!

Aanmelden of vragen? Neem contact met me op via mail, app of telefoon. Na je aanmelding ontvang je een intakeformulier, houd je een aantal dagen een voedingsdagboek bij én film je een aantal eetmomenten van je kindje. Op basis hiervan maak ik een analyse en schrijf het advies.